Bonjour et bienvenue

Velkommen til vår
franske bistro på Aker Brygge

Velkommen til vår enkle, men livlige restaurant med et fransk fortaussnitt. Vi serverer fristende franske klassikere som tilberedes med kjærlighet. Med det franskinspirerte interiøret, det åpne kjøkkenet og den franske menyen, ønsker vi at Albert skal fremstå som en moderne franskmann som nyter bestemors godt bevarte oppskrifter.

 
 

Mandag - fredag:
07.30 - 23.00

Lørdag: 
09.00 - 23.00

Søndag:
09.00 - 21.00

 

mENYER

 

Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk M= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter

Bordreservasjon

Her kan du sikre deg bord på Albert Bistro så sent som en time før du kommer. Vi har alltid noen bord til dere som bare ønsker å komme innom, hvis det er fullt kan du i mellomtiden nyte noe forfriskende i vår bar.

 
 

Jobb hos Albert Bistro

 

Nedenfor finner du stillingene som er utlyst. Finner du ikke en stilling som passer deg, så send oss gjerne en åpen søknad.

 

Velkommen til Albert Bistro, vår franskinspirerte restaurant midt på Aker Brygge.  Vårt koselig interiør og flere peiser gir lun atmosfære og er et perfekt sted å ta med kjæresten. Dette er stedet du legger den koselige frokosten, lunsjen eller middagen med kollegaer, kompis – eller venninnegjengen. Hos oss er  det mulig å ta en pause fra alle juleforberedelsene med et glass vin og kontinentale retter inspirert fra Frankrike.

åpningstider rundt jul/nyttår

22. desember – 30. Desember. 10:00 – 22:00 (Ikke frokostmeny)

24, 25, 26 Desember STENGT

 31. Desember 10:00 – 18:00 (Ikke frokostmeny)

1. Januar STENGT

Ordinær åpningstider fra 2. januar.